تعداد: 10عدد
این ذرت بسیار قوی و مقاوم است. گیاه اندازه بلند و ساقه قطوری دارد و ذرت های بزرگ به طول 20 سانتی متر تولید می کند. گیاه باردهی بالایی دارد و در هر گیاه چند ذرت شکل می گیرد. دانه های این ذرت دو رنگ هستند و به رنگ سفید و زرد می باشند. ذرت دو رنگ طعم بسیار خوبی دارد و برای پخت و پز بسیار عالی است.
کاشت بذر ذرت سفید دو رنگ
ذرت برای رشد به خاکی نیاز دارد که به سرعت خشک نشود و رطوبت را به میزان کافی در خود نگه دارد، در عین حال زهکشی خوبی داشته باشد که آب در خاک نماند و خاک خیس و اشباع از آب نشود. بذرها را به عمق 2/5 سانتی متر در خاک بکارید.
دمای خاک برای جوانه زنی بذر ذرت حداقل 18 درجه سانتی گراد باید باشد. کاشت ذرت به دو صورت انجام می شود: روش خطی و روش پشته ای، در روش خطی یا ردیفی فواصل ردیف ها را 75 تا 120 سانتیمتر و فواصل بوته ها را 20 تا 30 سانتی متر در نظر می گیرند و در روش پشته ای ، فواصل پشته ها را از یکدیگر 90 سانتی متر در نظر گرفته و در هر پشته 5 الی 6 عدد بذر را می کارند. کاشت ذرت به صورت پشته ای از کاشت ذرت به روش خطی بهتر است زیرا عمل گرده افشانی که به وسیله باد صورت می گیرد، آسان تر انجام می شود.
محصول: بذر میوه رز بری قرمز و زرد
با توجه به این که ذرت رشد سریعی دارد بنابراین نیاز کودی آن بالاست. بنابراین در زمین های با خاک های مرغوب کود ازته را تا 85 کیلوگرم در هکتار مصرف می کنند. نیاز ذرت به کود فسفر خیلی کم می باشد و میزان 40 تا 45 کیلوگرم در هکتار کافی است. ولی برعکس به کودهای پتاس احتیاج فراوانی دارد و میزان 85 تا 100 کیلوگرم مصرف می کنند. ذرت به کمبود روی حساس است و در صورت کمبود این عنصر نوارهای کم رنگی روی برگ ها ظاهر می شود و جوانه ها به رنگ سفید در می آیند. ذرت در هر نوع آب و هوایی قابل کشت است ولی در آب و هوای گرم از رشد و نمو بهتری برخوردار است، همچنین زودرس تر شده و محصول بیشتری می دهد . علاوه بر وجود دمای کافی در طول دوره رشد باید به طور مداوم رطوبت کافی در اختیار گیاه باشد.
نیازهای آبی ذرت در زمان تولید ریشه و تلقیح آن ها و همچنین در موقع بستن دانه ها به حداکثر خود می رسد. زیرا در این مراحل از رشد گیاه، کمبود آب به خصوص اگر همراه با بادهای گرم و خشک نیز باشد، در گرده افشانی و تشکیل دانه اختلال ایجاد کرده و قسمت های نوک ذرت فاقد دانه خواهد بود و یا دانه های ریزی تولید خواهد کرد. آزمایشات بر روی ذرت نشان داده که این گیاه برای تولید محصول کافی بیشتر از سایر سبزی ها در دوره رشد و نمو خود به آب نیاز دارد و سریع تر از سایر سبزی ها به کم آبی عکس العمل نشان می دهد.