استفاده از تلفن همراه در سفر چه کاربردهایی دارد
یکی از وسائلی که همیشه در کنار ما هست و با آن در روز کارهای متداولی انجام می دهیم تلفن همراه است. امروز تلفن همراه ما یکی از کاربردی ترین وسائل در هر مکان می باشد.
می خواهیم به شما طرز استفاده از تلفن همراه در سفر و کاربردهای آن را آموزش دهیم. پس با مجله برتر همراه باشید.
یکی از بهترین گجتهای مسافرتی همین حالا در جیب شماست. از بررسی مقصد پیش از سفر گرفته تا مرور خاطرات آن بعد از بازگشت به خانه، کاربردهای تلفن همراه در سفر را برای شما گردآوری کردهایم.
به عنوان آژانس مسافرتی
اگر میدانید قصد دارید به کجا سفر کنید ولی با تاریخ سفرها آشنایی ندارید، میتوانید از وبسایت Fly.com تقویم ارزانترین پروازها را پیدا کنید.
اگر از تاریخ سفر اطمینان دارید ولی نمیدانید باید به کدام شهر سفر کنید، میتوانید اپلیکیشن Today’s Best Fares را دانلود کنید تا ارزانترین پروازها را ببینید.
به عنوان دستیار شخصی
تمام مدارک مربوط به پرواز، بلیط تئاتر و رزرو رستوران را از طریق اپلیکیشنی به نام TripCase و TripIt انجام دهید.
این اپلیکیشن تاخیر پروازها را به شما اطلاع میدهد و صندلیهای مناسبتر پرواز را برای شما پیدا میکند.
به عنوان برنامهریز برای گروه
اپلیکیشن Google Docs یا Evernote را دانلود کنید تا بتوانید به سادگی اطلاعات را میان همراهان سفر به اشتراک بگذارید.
اپلیکیشنهای دیگری هم برای پیدا کردن موقعیت مکانی دیگران و تعیین مکان برای ملاقات طراحی شداند که Glympse و Find MyFriends نام دارند.
به عنوان دستیاری برای جمع کردن وسایل شخصی
اپلیکیشنهایی مانند Packing Pro براساس هدف و مقصد سفر شما نکاتی را یادآوری میکند. حتی میتوانید به صورت دستی در این اپلیکیشن یادداشت اضافه کنید.
به عنوان نقشه
شما میتوانید بدون وصل شدن به وای فای یا دیتا به گوگل مپ دسترسی پیدا کنید و موقعیت مکانی خودتان را بیابید. اگر به دنبال یک نقشه با اطلاعات دقیقتر هستید، میتوانید نسخهی آفلاین گوگل مپ را از قبل دانلود کنید.
یا از اپلیکیشنهای دیگری مثل Maps.me (که قابلیت جستجو هم در خود جای داده است) یا Spyglass (مخصوص فضای باز) استفاده کنید. روش دیگر این است که پیش از سفر از مسیرهای مورد نظر روی گوگل مپ عکسبرداری یا اسکرین شات بردارید.
به عنوان راهنمای وسایل حمل و نقل عمومی
بیشتر سیستمهای حمل و نقل عمومی، اپلیکیشنی طراحی کردهاند تا شما بتوانید حتی در موقعیت آفلاین به راحتی مسیرتان را پیدا کنید. برای شهرهای بزرگ آمریکایی میتوانید از اپلیکیشن Embark استفاده کنید.
اگر میخواهید به مونیخ سفر کنید، بهتر است پیش از سفر اپلیکیشن MVV Companion را تهیه کنید چون با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید بلیطتان را هم رزرو کنید.
بیشتر سیستمهای حمل و نقل عمومی اپلیکیشنی طراحی کردهاند تا شما بتوانید حتی در موقعیت آفلاین به راحتی مسیرتان را پیدا کنید.
به عنوان وای فای یاب
اپلیکیشن Wi-Fi Finder به شما کمک میکند حتی زمانی که آفلاین هستید وای فای مجانی را ردیابی کنید.
به عنوان هات اسپات
شما میتوانید تنظیمات تلفن همراه خود را در حالتی قرار دهید که دیگران هم از دیتای آن استفاده کنند. این تنظیمات کاربرد زیاد و در نهایت هزینهی زیادی به دنبال خواهد داشت.
به عنوان همراه در اوقات بیکار
GateGuru برنامهایست که شما را در محیط فرودگاه تنها نمیگذارد. بهطوریکه رستورانها و فروشگاههای ترمینال را به شما نشان میدهد تا از بیکاری نجات پیدا کنید.
اگر به خاطر تاخیر پرواز مدتی در فرودگاه معطل شدهاید، میتوانید خودتان را با بازیهای آن سرگرم کنید.
به عنوان قطب نما
وقت خودتان را بیدلیل هدر ندهید. با استفاده از قطبنمای تلفن همراه مسیر درست را پیدا کنید. این برنامه در حالت عادی در تمام آیفونها تعبیه شده ولی به عنوان اپلیکیشن جداگانه قابل دانلود است.
به عنوان چراغ قوه
چراغ قوههای معمولی که در تمام گوشیها وجود دارند برای استفاده در فضای باز کاربرد زیادی دارند. حتی اگر در ساعات شب نمیدانید کلید چراغ دقیقا کجا قرار گرفته، میتوانید با نور چراغ قوه به دستشویی بروید.
به عنوان مترجم
پیش از رفتن به هر سفر، زبان مربوط به کشور مقصد را با استفاده از اپلیکیشن Duolingo بیاموزید. همچنین اگر در سفر به ترجمهی عبارتی احتیاج پیدا کردید از Google Translate استفاده کنید.
شما میتوانید عبارت مورد نظر را درون اپلیکیشن تایپ کنید یا گوشی را روی عبارت نوشته شده نگه دارید تا معنای آن روی صفحه ظاهر شود.
به عنوان مدیر مالی
با استفاده از اپلیکیشن Travelzoo app به دنبال بهترین رستورانها، نمایشها و هتلهای سراسر دنیا، با پایینترین قیمت بگردید.
به عنوان تلفن
اوه! بله تلفن شما میتواند به عنوان تلفن هم استفاده شود. با این حال برقراری تماس با کشورهای دیگر میتواند هزینهی قبض تلفن همراه شما را بیشتر کند.
بهترین روش در سفر این است که از سیم کارت معمولی استفاده نکنید و با استفاده از اتصال وای فای با برنامههایی مانند اسکایپ و Facetime با بقیه تماس بگیرید.
اگر قصد دارید برای مدت زمان طولانی در کشور مقصد اقامت کنید، بهتر است یک سیم کارت، مخصوص آن کشور تهیه کنید.
به عنوان مبدل ارز
به شما پیشنهاد میکنیم از اپلیکیشن XE Currency App استفاده کنید چون در عین سادگی در حالت آفلاین هم فعال است و جز اپلیکیشنهای پرطرفدار است.
به عنوان سیستم امنیتی
با استفاده از اپلیکیشن Smart traveler با هشدارها و خطرات سفر، همچنین محل قرار گرفتن سفارتهای مختلف آشنا شوید.
اپلیکیشن !Emergency! تمام شماره تلفنهای اورژانسی را در اختیار شما قرار میدهد تا در شرایط لزوم به صورت خودکار با آنها تماس بگیرید.
به عنوان راهنمای کمکهای اولیه
امیدوارم هیچوقت به این قسمت نیاز پیدا نکنید ولی اپلیکیشن Red Cross First Aid تمام اطلاعات لازم کمکهای اولیه را به شما آموزش میدهد.
به عنوان شناسنامهی سلامتی
شما میتوانید به بخش اطلاعات اورژانسی تلفن یا همان Emergency info که در صفحهی اول گوشی قرار گرفته در مورد داروهایی که مصرف میکنید، گروه خونی و شمارهی کسانی که در شرایط وخیم باید با آنها تماس گرفته شود، اطلاعات وارد کنید.
به عنوان پوشهی اوراق
کسانی که معمولا به قصد کار به سفر میروند، میتوانند با دانلود اپلیکیشن Docs To Go فضای چمدانهایشان را از کاغذ پر نکنند و تمام مدارک لازم را روی مایکروسافت آفیس تلفن همراه منتقل کنند.
با استفاده از اپلیکیشن CamScanner میتوانید از دوربین به عنوان اسکنر استفاده کنید تا تمام مطالب را با هر فورمتی ذخیره کنید.
کسانی که معمولا به قصد کار به سفر میروند میتوانند با دانلود اپلیکیشن Docs To Go فضای چمدانهایشان را از کاغذ پر نکنند و تمام مدارک لازم را روی مایکروسافت آفیس تلفن همراه منتقل کنند.
به عنوان راهنمای تور
از اپلیکیشنهایی مثل walking tours و museum guides استفاده کنید.
به عنوان راهنمای سفر
با استفاده از اپلیکیشنهایی مانند TripAdvisor و Gobobot به دنبال برترین رستورانها یا فضاهای تفریحی بگردید. حتی میتوانید جاذبههای توریستی را بررسی کنید.
به عنوان ناظر سلامتی
ساعت کشور قبلی و جدید را به اپلیکیشنهایی مانند Entrain وارد کنید تا یک برنامهی خواب برای شما تنظیم کند. به این ترتیب در بهترین حالت ممکن به محیط زندگی جدید عادت میکنید.
به عنوان دوربین
با وجود گوشیهای هوشمند هیچ نیازی به دوربینهای دیجیتالی وجود ندارد ولی بعضی از اپلیکیشنهای عکاسی میتوانند قابلیت زوم دیجیتالی، راهنما و ابزارهای ویرایشی در اختیار شما قرار دهند.
به عنوان چمدان یاب
ابزارهایی مانند Lugloc میتوانند در پیدا کردن چمدان به شما کمک کنند. البته باید برای این کار کمی هزینه بپردازید.
به عنوان مشاور
با وجود اپلیکیشنهایی مانند Tripr میتوانید به افراد مختلف وصل شوید. مهم نیست که هنوز در مسیر رسیدن به مقصد هستید یا همین حالا به شهر مورد نظر وارد شدهاید.
به عنوان برطرف کنندهی مشکل کمخوابی
برای کسانی که خواب سبکی دارند SimpleNoise اپلیکیشن خوبی است. میتوانید از بین صداهای مختلف آن یکی را انتخاب کنید تا سروصدای اتاقهای دیگر هتل یا خرو پف همسفرانتان را کمتر بشنوید.
اپلیکیشن Sleep Cycle برنامهی خواب شما را منظم میکند.
به عنوان پیشبینیکنندهی وضع هوا
در بیشتر گوشیهای هوشمند با یک اشارهی کوچک میتوانید وضعیت آب و هوا را مشاهده کنید.
ولی اگر قصد دارید هنگام غروب آفتاب شام را در ساحل صرف کنید یا مایل هستید شانسی پیدا کنید تا ستارههای شمالی را ببینید، میتوانید از اپلیکیشن weather app استفاده کنید.
به عنوان رانندهی شخصی
پول نقد را کنار بگذارید. بعضی از اپلیکیشنهای سرویس ماشین به شما اجازه میدهند با تلفن همراه کرایه را بپردازید. Hailo در خیلی از کشورهای اروپایی و کشورهای جنوب شرقی آسیا و Uber در شصت کشور جهان در دسترس هستند.
به عنوان ثبتکنندهی یادگاری
اگر برای شما پیش آمده که بعد از سفر با مشاهدهی عکسهایتان تمام مکانهای تاریخی را فراموش کردهاید، میتوانید با استفاده از اپلیکیشن SpeakingPhoto توضیحات لازم هر عکس را حین ثبت آن اضافه کنید.
به علاوه اینستاگرام هم روش خیلی خوبی برای ماندگار شدن عکسهای سفر است.
منبع: مجله برتر
بازنشر : سایت یو تجارت